top of page

HAPPY ACCIDENTS!

Bijgewerkt op: 11 nov. 2022

MEDIUM oil on canvas SIZE 39 x 33 cm


Soms is het geluk je gunstig gezind. Dan lijkt het wel magie. Ik zal het proberen uit te leggen aan de hand van een detail van een meisje dat ik in opdracht schilderde.De suggestie van 3D

Wat je ziet is een oog dat schittert en dat het oog een bol is. Er wordt een driedimensionale (3D) werkelijkheid gesuggereerd. 3D suggereren is magie! En soms staat het geluk aan je zijde. Ik zal je een geheimpje verklappen..

Detail

Je ziet een heel dun lichtgrijs lijntje naar beneden gaan in de richting van haar ooghoek, net onder haar ooglid. Het kwam min of meer per ongeluk uit mijn eenharige penseel terwijl ik aan een ander aspect van haar oog werkte en... laat dat nu net het lijntje zijn dat voor de extra glans en de bolling zorgt.

Ik was en ben zo blij met dat detail.GEÏNSPIREERD OP ORIGINELE NEDERLANDSE VERSIE, GESCHREVEN DOOR Arjo de Vries

 

Lees verder over mijn werk en de kwaliteit die ik nastreef, door te klikken op een van de andere blogs hieronder.

 


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page