IMG_2441-1_edited.jpg

KUNSTLEIDING

INTUÏTIEF TEKENEN
EN SCHILDEREN

Voel je al geruime tijd de behoefte om het schilderen of tekenen op te pakken? Maar heb je moeite om er een start mee te maken?

 

Scheppend te werk gaan en met je handen een vaardigheid ontwikkelen is verrijkend en brengt voldoening. In de eerste plaats voor jezelf maar ook voor je omgeving. 

Ik help je graag op weg met één op één begeleiding. Samen zoeken we naar je innerlijke talent en welke techniek je voorkeur heeft. 

Het gaat mij erom dat je je na verloop van tijd vrij voelt om te experimenteren op basis van je innerlijke gevoelswereld en interesses.

JE CREATIEVE BRON VINDEN

Het is geen klassieke cursus tekenen of schilderen maar een begeleiding om een (door)start te maken vanuit een intrinsieke creatieve drang en je authentieke stijl te ontwikkelen.

 

WERKWIJZE EN TARIEF

Allereerst hebben we een oriënterend gesprek. Het is belangrijk dat we een wederzijdse klik hebben. Ook bespreken we of je eerder getekend of geschilderd hebt en of je je interesseert voor bepaalde thema's.

Uit het gesprek komen vanzelf ideeën voort met betrekking tot de frequentie van de ontmoetingen en de vraagstukken waarmee je aan het werk gaat. 

Kunst leiding sessies - één tot anderhalf uur

Tijdens onze ontmoetingen gaan we observeren en evalueren. Je eigen werk en ontdekkingen zijn daarbij leidend. Zonodig introduceer ik technieken of specifieke kennis ter inspiratie. Misschien kijken we naar werk van een andere kunstenaar. 

Na afloop stuur ik een kort verslagje met wat we besproken hebben en wat je inspiratie kan dienen voor de periode erna. 

Thuis of in je atelier werk je verder.

Duur - bepaal je zelf

Ieder traject is geheel toegesneden op individuele groei en ontwikkeling en heeft een eigen frequentie en duur.

En je bent ieder moment vrij om aan te geven er mee te willen stoppen.

Kosten -  uurtarief 

Voor de begeleiding wordt € 65 per uur in rekening gebracht. (incl BTW).

Optioneel - materiaal

Tegen een meerprijs kan ik zorgen voor materiaal om mee te werken en studiemateriaal zodat het pad tot creativiteit je nog makkelijker wordt gemaakt.

Betaling

Na iedere sessie wordt een factuur verzonden.