top of page
IMG_2639-22.jpg

ABSTRACTE KUNST

Mijn abstracte kunst is een reis in het onbekende, een verkenning van vormen, kleuren en texturen die samenkomen om een emotioneel en intellectueel landschap te creëren, een persoonlijke zoektocht naar betekenis, schoonheid en expressie.

Het canvas is mijn speelveld, waar ik voortdurend experimenteer met de kracht van composities, lijnen, de diepte van kleuren en de textuur van oppervlakken.

In deze abstracte reis wil ik niet alleen de zintuigen prikkelen, maar ook de verbeelding voeden.

 

Het zijn uitnodigingen om te reflecteren en je eigen betekenis te ontdekken in deze artistieke exploraties te midden van de levendige dynamiek van de wereld om ons heen.

ELYSIAN INQUIRY 2023

"Elysian Quest" is een meeslepende en gevoelige kunstserie die reflecteert op mijn persoonlijke zoektocht naar tijdloze harmonie, sereniteit en mijn kijk op ultieme esthetiek en verfijning. De serie belichaamt een harmonieus samenspel van kleur, vorm en emotie en creëert een sfeer van rust en vervoering.

Met de kunstwerken wil ik de kijker uitnodigen tot contemplatie en een moment van ontsnapping aan de drukte van alledag, waardoor je zintuigen 'verjongen'.

 

In de Griekse mythologie werden de Elysische Velden beschreven als een idyllische omgeving waar harmonie, sereniteit en perfectie heersten. Ik koos "Elysian" als eerbetoon aan deze klassieke notie van een ideale wereld, waar schoonheid en sereniteit samenkomen.

LIMITED SERIES CONSISTING OF 5 UNIQUE PIECES

FORME LIBERE: A SYMPHONY OF MINIMAL ELEGANCE

"Forme Libere: A Symphony of Minimal Elegance" is een serie van vijf schilderijen op groot formaat waarin eenvoudige, krachtige vormen samenkomen op een subtiel natuurlijk gekleurd doek. 

Deze abstracte werken roepen zowel dierlijke als industriële bewegingen op en stralen een hedendaagse finesse uit. De vrije vormen lijken te zweven en creëren een intrigerend spel van beweging en ruimte. Deze serie nodigt uit om na te denken over de pure kracht en eenvoud die schuilgaat achter de verfijnde vormentaal op het doek.

KLEINE SERIES 

MEDIUM SIZE ON CHARCOAL

SMALL SIZE INK ON PAPER